Painonnosto EBN Areenalla

Painonnostoon kuuluvat työntö ja tempaus. Niissä yhdistyvät lihasvoima, motoriikka ja räjähtävyys. Painonnosto on harjoittelumuotona hyvä laji, yhdistäen monipuolisesti koko kehon lihasharjoittelun, voiman, taidon ja liikkuvuuden. Painonnostotekniikan opettelu ja monipuoliset harjoitukset luovat pohjan kovemmalle voimaharjoittelulle.
Painonnostotuntien ja kurssien vetäjänä EBN Areenalla toimii liikuntaneuvoja Mikael Kouhia. Mikael on alle 23-vuotiaiden Suomenmestari sekä potentiaalinen mitaliehdokas yleisen sarjan SM-kilpailuissa vuonna 2019.

Painonnoston starttikurssi
EBN Areenalla järjestetään jälleen kaksi painonnoston starttikurssia alkuvuoden 2019 aikana. Painonnostoharjoittelu EBN Areenalla tapahtuu aina pienryhmissä, painonnostokursseille otetaan kerrallaan maksimissaan 8 nostajaa, joten varaa paikkasi ajoissa!
EBN Areenan painonnoston starttikurssilla käydään läpi rinnallevedon, työnnön ja tempauksen perusteet sekä tutustutaan painonnostoharjoittelussa käytettäviin apuliikkeisiin. Kurssille tulijalta ei vaadita aiempaa kokemusta painonnostosta. Painonnoston starttikurssi EBN Areenalla on suunniteltu siten, että jokainen oppii nostotekniikoiden perusteet ja pystyy jatkamaan harjoittelua joko omatoimisesti tai yhteisharjoituksissa kurssin jälkeen.
Kurssi koostuu neljästä 1,5 tunnin klo 18.00 – 19.30 torstaisin pidettävästä harjoituksesta.
Kurssin hinta on 89 € salin ulkopuolisilta ja 49 € salin käyttäjiltä. Hinta sisältää myös salin omatoimisen käytön kurssin aikana.
Kevään 2019 Painonnostokurssien ajankohdat;
• Kurssi I => 10.1., 17.1., 24.1. ja 31.1.
• Kurssi II => 21.3., 28.3., 4.4. ja 11.4.

Painonnostoharjoittelu EBN Areenalla
EBN Areenan painonnostotunteihin tulee myös muutosta vuoden vaihteessa. Keskiviikon painonnostotunti (alkaen 2.1.) tulee keskittymään nostotekniikoiden läpikäyntiin ja eri osaharjoitteisiin. Perjantain painonnostotunnin (alkaen 4.1.) teemana tulee olemaan voiman hankinta painonnostoharjoitteluun. Kummatkin tunnit sopivat eritasoisille nostajille, joten tule mukaan kehittymään nostajana!
Käytyäsi EBN Areenan painonnostokurssin voit siis jatkaa harjoittelua omatoimisesti tai käydä EBN Areenan painonnostotunneilla keskiviikkoisin ja perjantaisin 17.00-18.30.

EBN Areenan painonnostoklinikat
EBN Areenalla järjestetään myös kaikille avoimia painonnostoklinikoita lauantaisin klo 13.00-15.00 seuraavasti;
• 19.1., 16.2., 16.3., 13.4., 18.5.
Painonnostoklinikoilla käydään läpin tempauksen, rinnallevedon ja työnnön tekniikkaa osaharjoitteiden avulla. Painonnostoklinikoiden hinta on 30 € / hlö / klinikka.
Lisäksi keväällä tullaan järjestämään myös 4 tunnin painonnosto workshop, jossa tullaan keskittymään nostotekniikoihin ja painonnostoharjoitteluun. Tästä enemmän myöhemm