Kurssit & koulutukset

Kuva EBN Areenan workshopista

EBN Areena järjestää vuoden aikana useita kursseja ja koulutuksia, jotka on suunnattu jäsentemme lisäksi myös muille osallistujille.

Vuoden 2020 varmistuneet workshop-ajankohdat:

  • La 18.1.2020 klo 10-12 Spiraalistabilaatio-workshop
    • Spiraalistabilaatio on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, joka on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa. Metodin yhtenä päätavoitteena on koko kehon hallittu, optimaalinen liikesuoritus spiraalimaisten lihasketjujen aktivoimisen avulla niin jokapäiväisessä kävelyssä ja liikkumisessa kuin erilaisissa urheilusuorituksissa.
    • Kurssin vetäjänä toimii Tiitu Kaarakainen, TtM, ft, pt, pilatesohjaaja, SPS-trainer, Modern Nordic Walking -ohjaaja. Hinta: 36€, EBN-Areenan jäsenille 26€.

Kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse info@ebnareena.fi tai Avoinna24-palvelussa.  Kurssit maksetaan paikan päällä käteisellä, pankki -ja luottokorteilla, Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin tuotteilla.

Koulutustoiminta

EBN Areena on Suorituskykyvalmentaja-asiantuntijaorganisaation pääkallopaikka. Suorituskykyvalmentaja tarjoaa fyysisen harjoittelun täydennyskoulutusta valmentajille, personal trainereille, kuntoutusalan ammattilaisille, urheilijoille, urheiluseuroille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Lisätietoja ja ajankohtaiset koulutustiedot löydät Suorituskykyvalmentajan nettisivuilta.