Kurssit & koulutukset 2020

Kuva EBN Areenan workshopista

EBN Areena järjestää vuoden aikana useita kursseja ja koulutuksia, jotka on suunnattu jäsentemme lisäksi myös muille osallistujille.

Vuoden 2020 varmistuneet workshop-ajankohdat:

 • La 18.1.2020 klo 10-12 Spiraalistabilaatio-workshop
  • Spiraalistabilaatio on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, joka on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa. Metodin yhtenä päätavoitteena on koko kehon hallittu, optimaalinen liikesuoritus spiraalimaisten lihasketjujen aktivoimisen avulla niin jokapäiväisessä kävelyssä ja liikkumisessa kuin erilaisissa urheilusuorituksissa.
  • Kurssin vetäjänä toimii Tiitu Kaarakainen, TtM, ft, pt, pilatesohjaaja, SPS-trainer, Modern Nordic Walking -ohjaaja. Hinta: 36€, EBN-Areenan jäsenille 26€.
 • Ti 3.3.2020 klo 17-20 Urheiluvammojen ensiapu ja teippaus
  • Urheiluvammojen ensiapu ja teippaus -workshopissa käydään läpi tuki- ja liikuntaelinvammojen akuuttivaiheen toimenpiteet sekä liikkumista edistävän teippauksen perusteet. Workshop jakautuu kolmeen osioon:
   1) Akuutin vamman ensiapu ja hoito kentällä (luento).
   2) Urheiluteippauksen perusteet: nilkan, polven, ranteen ja sormien teippaus (käytäntö, “kova teippi”).
   3) Liikkumista tukeva kinesioteippaus: olkapään, polven ja nilkan toiminnan tukeminen (käytäntö, kinesioteippi)
  • kouluttajana sertifioitu urheilufysioterapeutti Aki Laitinen. Hinta 65€, tutkinto-opiskelijat 40€.
 • Su 15.3.2020 klo 12-14 Pariakro-workshop by Duo Ote
  • Pariakro workshopin aikana harjoitellaan pariakrobatian perusteita, hauskoja ja näyttäviä liikkeitä unohtamatta. Parin kanssa tutustutaan alamiehen ja lentäjän rooleihin ja opetellaan pariakron liikkeitä lattialla ja pystyasennoissa. Tälle kurssille voit tulla esimerkiksi ystävän tai oman kumppanin kanssa. Yksin kurssille tulevista muodostetaan parit kurssin alkaessa. Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille ja -tasoisille liikkumisesta ja parityöskentelystä kiinnostuneille.
  • Kurssin vetäjinä toimivat sirkusartisti Mika Seppälä ja tanssija-koreografi Leena Keizer. Hinta: 35€, EBN-Areenan jäsenille 28€.

Kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse info@ebnareena.fi tai Avoinna24-palvelussa.  Kurssit maksetaan paikan päällä käteisellä, pankki -ja luottokorteilla, Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin tuotteilla.

Koulutustoiminta

EBN Areena on Suorituskykyvalmentaja-asiantuntijaorganisaation pääkallopaikka. Suorituskykyvalmentaja tarjoaa fyysisen harjoittelun täydennyskoulutusta valmentajille, personal trainereille, kuntoutusalan ammattilaisille, urheilijoille, urheiluseuroille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Lisätietoja ja ajankohtaiset koulutustiedot löydät Suorituskykyvalmentajan nettisivuilta.