Painonnosto EBN Areenalla

Painonnostoon kuuluvat työntö ja tempaus. Niissä yhdistyvät lihasvoima, motoriikka ja räjähtävyys. Painonnosto on harjoittelumuotona hyvä laji, yhdistäen monipuolisesti koko kehon lihasharjoittelun, voiman, taidon ja liikkuvuuden. Painonnostotekniikan opettelu ja monipuoliset harjoitukset luovat pohjan kovemmalle voimaharjoittelulle.
Painonnostotuntien ja kurssien vetäjänä EBN Areenalla toimii liikuntaneuvoja Mikael Kouhia. Mikael on alle 23-vuotiaiden Suomenmestari sekä potentiaalinen mitaliehdokas yleisen sarjan SM-kilpailuissa vuonna 2019.

Painonnoston starttikurssi
EBN Areenalla järjestetään jälleen useita painonnoston starttikursseja vuoden 2019 aikana. Painonnostoharjoittelu EBN Areenalla tapahtuu aina pienryhmissä, painonnostokursseille otetaan kerrallaan maksimissaan 8 nostajaa, joten varaa paikkasi ajoissa!
EBN Areenan painonnoston starttikurssilla käydään läpi rinnallevedon, työnnön ja tempauksen perusteet sekä tutustutaan painonnostoharjoittelussa käytettäviin apuliikkeisiin. Kurssille tulijalta ei vaadita aiempaa kokemusta painonnostosta. Painonnoston starttikurssi EBN Areenalla on suunniteltu siten, että jokainen oppii nostotekniikoiden perusteet ja pystyy jatkamaan harjoittelua joko omatoimisesti tai yhteisharjoituksissa kurssin jälkeen.
Kurssi koostuu neljästä 1,5 tunnin klo 18.00 – 19.30 torstaisin pidettävästä harjoituksesta.
Kurssin hinta on 99 € salin ulkopuolisilta ja 59 € salin jäsenille. Hinta sisältää myös salin omatoimisen käytön kurssin aikana.
VUODEN 2019 VIIMEINEN PAINONNOSTON STARTTIKURSSI:
• 13.11.-4.12. keskiviikkoisin klo 18.30-20.00

Voit varata paikkasi täältä. Lämpimästi tervetuloa!