Aikuisten painnonostokurssit EBN Areenalla

Painonnostoa EBN Areenalla

EBN Areena järjestää Lahdessa sekä painonnoston peruskursseja että viikkoharjoituksia.

Painonnostoon kuuluvat työntö ja tempaus. Niissä yhdistyvät lihasvoima, motoriikka ja räjähtävyys. Painonnosto on harjoittelumuotona hyvä laji, yhdistäen monipuolisesti koko kehon lihasvoimaharjoittelun, taidon ja liikkuvuuden. Painonnostotekniikoiden opettelu ja monipuoliset harjoitukset luovat erinoamisen pohjan voimaharjoittelulle. 

Painonnoston peruskurssi

Painonnostoharjoittelu EBN Areenalla tapahtuu aina pienryhmissä, painonnostokursseille otetaan kerrallaan maksimissaan 8 nostajaa, joten kannattaa varata paikka ajoissa.
Painonnoston peruskurssilla käydään läpi rinnallevedon, työnnön ja tempauksen perusteet sekä tutustutaan painonnostoharjoittelussa käytettäviin apuliikkeisiin. Kurssille tulijalta ei vaadita aiempaa kokemusta painonnostosta. Painonnoston peruskurssi on suunniteltu siten, että jokainen oppii nostotekniikoiden perusteet ja pystyy jatkamaan harjoittelua joko omatoimisesti tai yhteisharjoituksissa kurssin jälkeen. Kurssi koostuu neljästä 75 minuutin harjoituksesta.

Kurssin hinta on 99 € uusilta asiakkailta ja 59 € EBN Areenan jäseniltä. Hinta sisältää kulkukortin sekä kuukauden täysjäsenyyden (oikeus osallistua kaikille ryhmäliikuntatunneille ja salin vapaa käyttö klo 5-23 välisenä aikana).

KEVÄÄN 2020 PAINONNOSTON PERUSKURSSIT:
– 23.1.-13.2. torstaisin klo 18.00-19.15

– 5.3.-26.3. torstaisin klo 18.00-19.15

Voit varata paikkasi täältä tai sähköpostitse info@ebnareena.fi.

Lämpimästi tervetuloa!