Mitä Movement on?

’Liike on lääkettä’ – jokainen meistä on syntynyt liikkumaan ja pysyäksemme fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa, tulisikin meidän liikkua päivittäin. ’Movement – ideologia’ palauttaa meidät takaisin liikkeen alkulähteelle. Juokse, ryömi, vedä, työnnä, nosta, kyykkää, punnerra, hyppää, kierrä, jännitä, rentoudu. Tätä kaikkea ja paljon muuta Movement on.

EBN Areenan tunnit on suunniteltu siten, että jokainen löytäisi omia tavoitteitaan ja lähtökohtiaan tukevan kokonaisuuden. Kehonpainoharjoittelun osalta tarjoamme Movement, Mobility, Gymnastic Strenght Training (GST) ja Kehonpainovoima tunnit. Kunto- ja voimaharjoittelun valikoimassa ovat Painonnosto ja Cross Training sekä juoksijan oheisharjoittelu.

Aloittaminen

Suosittelemme aloittamaan harjoittelun starttikursseiltamme. Voit valita kiinnostuksesi mukaan joko movement starttikurssin (kehonpainoharjoittelu) taikka EBN starttikurssin (toiminnallinen harjoittelu). Starttikursseilla opetetaan eri tuntien vaatimat perusteet ja näin varmistetaan, että harjoittelu on muilla tunneilla sujuvaa, kun kaikilla on tarvittavat perustaidot ja –tekniikat kunnossa.

SONY DSC

Starttikurssit sisältävät viisi opetuskertaa, jotka toteutetaan kerran viikossa 75min harjoituksena viiden viikon ajan. Starttikurssi sisältää oikeuden osallistua myös tuntikalenterista löytyville tunneille, joita voi lähteä kokeilemaan heti oman kuntonsa, taitojen ja uskalluksen mukaan. Erityisesti Movement tunnit soveltuvat vasta-alkajillekin. Omatoiminen harjoittelu on myös mahdollista ja kulkukortilla pääsee salille 6.30-21.00 välisenä aikana.

Ryhmäkoko pidetään pienenä, jotta pystymme tarjoamaan henkilökohtaisempaa ohjausta ja huomioimaan kaikkien yksilölliset tarpeet paremmin. Maksimi osallistujamäärä on 15 henkilöä.

Kehonpainovoima on yksi EBN Areenan suosituimmista tunneista. Oheiselta videolta saat hyvän kuvan tunnista. Tervetuloa tutustumaan torstaisin klo 18.00.